Nieuws

Katharsis kaartje scoren?

“… the kind of pleasure I would consider the real pleasure would be so deep, so intense, so overwhelming that I couldn’t survive it.”

Katharsis brengt je twee nachten donkere, experimentele sounds in de beruchte Warehouse Elementenstraat tussen alle zomerse festivals, voor wie het vlinderen even moe is. Ze is alternatief en kleurt buiten de lijntjes. Vooral niet je ordinairy technofeestje dus. En omdat Unpolished ons het feestje wel was (en dat vonden jullie, aan onze statistieken te zien, blijkbaar ook), zijn we in augustus twee nachten aanwezig. Op één been kun je immers ook niet staan.

Heb je al zin om volledig buiten je boekje te gaan? De kaartverkoop gaat nu van start!  Wil je nog even zien waar je het voor doet? Check de volledige line-up van beide dagen hieronder.

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close