Nieuws

Are you ready for the Mysteryland line-up?

Mysteryland, mother of festivals, opent dit jaar voor de 24ste keer haar magische deuren. En hoe? Met een héle vette line-up! Het bekendste en grootste festival van Nederland staat bekend om haar creatieve uitspattingen en enorme verscheidenheid aan (elektronische) muziek. Ook voor zij die techno in de kanus zijn, is Mysteryland the place to be. Verdeeld over de zaterdag en zondag, vind je op Cocoon, Paradise en Dave Clarke heerlijke dansbare, hot, steamy techno. Houd je van gek doen en een goede mix van house en techno? Dan zit je het héle weekend op Elrow helemaal goed! Zo kunnen we alvast verklappen dat technoveteraan en held Carl Cox aanwezig zal zijn!

Benieuwd naar de Mysteryland line-up? Check it out!

COCOON Saturday

Sven Väth (Stage host)
Extrawelt (live)
Ferro
Ilario Alicante
Markus Fix
Olivier Weiter

COCOON Sunday

Butch
Einzelkind
Karotte
Kölsch
Nastia
Tim Green

PARADISE Saturday

Jamie Jones (Stage host)
Carl Cox
Chris Stussy
Dubfire
Joseph Capriati
Robert James

DAVE CLARKE Sunday

Dave Clarke (Stage host)
Jeff Rushin
Marcel Fengler
Miss Kittin
Rebekah
ROD

ELROW Saturday

Bastian Bux
Benny Rodrigues & Michel de Hey
De La Swing
Ici Sans Merci
Marc Maya
Nic Fanciulli
Paco Osuna

ELROW Sunday

Andres Campo
Bram Fidder
Eats Everything
Paul Ritch
Toni Varga

De volledige line-up bekijk je op: Mysteryland.nl

Foto’s door Mysteryland

Tags

Birgit Roobol

Twentysomething, content queen, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Schrijft het allerliefst, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels.

Related Articles

Close